-Datele complete ale societatii(SC, CUI, adresa, e-mail, telefon)

SC NOD PRAJITORIE SRL 
CUI 37404822
j32/521/2017
Str. Movilei, nr. 2 SIBIU

comenzi@nodprajitorie.ro

tel: 0745047070

Magazinul online nodprajitorie.ro este proprietatea societății comerciale NOD PRAJITORIE SRL, denumit, în continuare, Comerciant.

Utilizarea site-ului nodprajitorie.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și NOD PRAJITORIE SRL. De aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul nodprajitorie.ro implică, în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Comerciant implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al ambalajelor.

Clienții nodprajitorie.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon, la solicitarea clienților.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Atunci când una sau mai multe reduceri se suprapun, se aplică doar reducerea cea mai avantajoasă pentru client (cea mai mare).

Produsele comercializate prin intermediul nodprajitorie.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, iar în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală, fizică sau în format electronic.

Dovada plății este chitanța de la curier sau extrasul de cont.

Politica de confidențialitate

Site-ul nodprajitorie.ro are o politică strictă de respectare a confidentialității datelor clienților.

Comerciantul garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/ notificare în vederea ștergerii din baza de date se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date, prin e-mail, la adresa: comenzi@nodprajitorie.ro

Copyright

Tot conținutul site-ului nodprajitorie.ro (text, grafică, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea NOD PRAJITORIE SRL, a partenerilor și/ sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Grafica, sigla, antetul și imaginile de pe nodprajitorie.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin Comerciantului, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul nodprajitorie.ro sau firma NOD PRAJITORIE SRL.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul nodprajitorie.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior, fără nici o penalitate pentru client.

Accesul în website

Comerciantul permite accesul nelimitat pe site-ul nodprajitorie.ro, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al Comerciantului.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Comerciantul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de nodprajitorie.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întample. Ne rezervăm dreptul să anulăm comenzile, fără notificare prealabilă, în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul nodprajitorie.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Comerciant.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul nodprajitorie.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării, de către un reprezentant al Comerciantului, a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între clienți și Comerciant va fi rezolvat în primă fază pe cale amiabilă.

Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: nodprajitorie.ro

Modificări

Comerciantul își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului nodprajitorie.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul nodprajitorie.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către Comerciant, va înceta utilizarea site-ului nodprajitorie.ro. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Metoda de plata

 1. Daca ati ales metoda de plata ” Card bancar – MobilPay“ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 2.  Daca ati ales metoda de plata ”  Transfer bancar direct“ este necesar sa faci plata direct în contul nostru bancar (trimise pe adresa de email din comanda). Te rog foloseste ID-ul comenzii tale ca referinta de plata. Comanda nu va fi livrata pana cand fondurile nu vor fi vizibile în contul nostru.

Termenul de livrare al produselor

Termenul de livrare a produselor este de maximum 2-4 zile lucrătoare, calculate de la momentul inregistrarii comenzii pe site. În condiții speciale, obiective, Nod Prajitorie SRL își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare, fără a i se putea imputa nici o culpă în acest sens.

Comanda va fi livrată prin intermediul unei firme de curierat cu care SC Nod Prajitorie SRL are contract de colaborare în acest sens. Firma de curierat va livra în toate localitățile din Romania.

Politica de returnare

Conform art. 12 lit. 1 teza I, coroborat cu art. 10 alin. 1 lit. c din Ordonanța Guvernului nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, astfel cum a fost republicată și modificată, termenul de 10 zile de restituire produsul numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, însoțită de declarația scrisă a clientului că nu a întreprins nici o acțiune cu privire la produsul returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Nod Prajitorie SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate și verificării stării acestora.

Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.

Date cu caracter personal

Comerciantul colectează informații prin intermediul site-ului web nodprajitorie.ro, în conformitate cu legislația românească care face referire la aceste aspecte. Site-ul plasează un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, cookie ce este utilizat pentru colectarea de informații statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru și la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de comandă
 • Formularul de contact

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicării directe și indirecte cu clienții
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de către dumneavoastră
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promoții disponibile
 • Informării utilizatorilor privind situația contului de pe nodprajitorie.ro, evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Comerciantul își asumă obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului nostru.

Compania noastră se angajează să nu transmită datele colectate către terți, cu excepțiile situațiilor expres prevăzute de legislația statului român în vigoare. Astfel, informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliției, instanțelor judecătorești sau altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Pentru informare, suport sau reclamații, ne puteți contacta la adresa comenzi@nodprajitorie.ro